Les 4 Lunes

Brasserie Bed & Breakfast Chambres d'hôtes à Lavaux-Ste-Anne

Home

"Les 4 lunes" is ontstaan op aanvraag van talrijke klanten en vrienden van Bill, de heer des huizes, eigenaar en tevens kok van het Restaurant "Les Caprices de Sainte Anne".

Lavaux-Sainte-Anne, rustig dorpje bij uitstek, is een ideaal vertrekpunt voor talrijke prachtige uitstappen te voet, te paard of met de fiets. Vele klanten van de "Caprices" waren op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid voor een weekeinde of voor een rustige week.

Bill liet zich overtuigen en kocht het huis dat vlak naast zijn restaurant gelegen was.

Zo is hij nu in staat, drie gastenkamers aan te bieden. Ze heten: « Lune d’Orient », « Lune de miel » en « Fleur de Lune ». Salon en eetkamer zijn gemeenschappelijk voor de drie kamers. Het is dus mogelijk, daar prettige avonden door te brengen en er het ontbijt te nemen. Bij mooi weer, kan men natuurlijk ook op het terras, of in de tuin lekker van het zonnetje gaan genieten.

Het is eveneens mogelijk, zonder enige verplichting, een bezoekje te brengen aan de "Caprices" (restaurant- en taverne) waar Bill zijn kooktalenten met plezier zal tonen. De kaart biedt plaatselijke gerechten aan, die met de jaargetijden evolueren. Zo is wild een van de specialiteiten.